10.000 Voornamen

18.95

Een naam kiezen voor je baby is een belangrijke beslissing. Je wilt een leuke naam die mooi bij de familienaam klinkt, die bij namen van eventuele broertjes of zusjes past en die een betekenis heeft. Dit boek kan je daarbij helpen. Hierin vind je maar liefst 10.000 voornamen uit de hele wereld, alfabetisch gerangschikt.
Je leest waar de namen vandaan komen, wat ze betekenen en van welke basisnaam ze afgeleid zijn. Neem samen de tijd om door dit boek te gaan, maak favorietenlijstjes, volg je gevoel en ontdek zo die ene, bijzondere voornaam voor jullie baby.
Afmetingen: 20 x 14,1 x 2,13 cm
Aantal blz: 288

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 43139387d56d Categorie: Tags: ,

Een naam kiezen voor je baby is een belangrijke beslissing. Je wilt een leuke naam die mooi bij de familienaam klinkt, die bij namen van eventuele broertjes of zusjes past en die een betekenis heeft. Dit boek kan je daarbij helpen. Hierin vind je maar liefst 10.000 voornamen uit de hele wereld, alfabetisch gerangschikt. Je leest waar de namen vandaan komen, wat ze betekenen en van welke basisnaam ze afgeleid zijn. Neem samen de tijd om door dit boek te gaan, maak favorietenlijstjes, volg je gevoel en ontdek zo die ene, bijzondere voornaam voor jullie baby. Afmetingen: 20 x 14,1 x 2,13 cm Aantal blz: 288

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur