4Moms MamaRoo Classic Black

319.00

Baby’s worden kalmer wanneer ze gewiegd worden. Een wipstoeltje of schommeltje kan de ouders een uitkomst bieden, maar de natuurlijke beweging van de ouder wordt er niet mee nagebootst. De mamaRoo beweegt zoals ouders dat ook doen. Dus hij wiegt, schommelt,zwaai en deint. De mamaRoo kan zelfs de nachtelijke autorit nabootsen die wanhopige ouders nog wel eens maken om hun huilende baby te kalmeren.
De mamaRoo is in te stellen op vijf verschillende bewegingen:
 autorijden
 kangoeroe
 schommel
 rock
 oceaan
De mamaRoo heeft ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid je eigen MP3-speler of telefoon aan te sluiten voor eigen muziek. Het zitje is flexibel verstelbaar van ligstand naar zitstand waardoor de mamaRoo ook te gebruiken is voor het geven van hapjes.
En de nieuwste mamaRoo is zelfs met een speciale app op afstand te bedienen! Zo hoef je je kindje niet te storen als deze net is weggedoezeld en je wilt de mamaRoo zachter of stil zetten.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 034208fd4524 Categorie: Tags: ,

Baby’s worden kalmer wanneer ze gewiegd worden. Een wipstoeltje of schommeltje kan de ouders een uitkomst bieden, maar de natuurlijke beweging van de ouder wordt er niet mee nagebootst. De mamaRoo beweegt zoals ouders dat ook doen. Dus hij wiegt, schommelt,zwaai en deint. De mamaRoo kan zelfs de nachtelijke autorit nabootsen die wanhopige ouders nog wel eens maken om hun huilende baby te kalmeren. De mamaRoo is in te stellen op vijf verschillende bewegingen:  autorijden  kangoeroe  schommel  rock  oceaan De mamaRoo heeft ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid je eigen MP3-speler of telefoon aan te sluiten voor eigen muziek. Het zitje is flexibel verstelbaar van ligstand naar zitstand waardoor de mamaRoo ook te gebruiken is voor het geven van hapjes. En de nieuwste mamaRoo is zelfs met een speciale app op afstand te bedienen! Zo hoef je je kindje niet te storen als deze net is weggedoezeld en je wilt de mamaRoo zachter of stil zetten.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur