BabyJem Badnet

6.99

Dit badnetje van BabyJem zorgt ervoor dat je pasgeboren baby op een ontspannen en comfortabele manier kan badderen. Door de dragende vorm van het badnetje kan iedere ouder op een veilige en tedere manier zijn of haar baby wassen zonder hulp van anderen. Het wassen van je kind wordt hierdoor een intieme bezigheid en daardoor een must have voor iedere ouder.
Door de flexibele ondersteuning is het niet meer nodig om op een verkrampte manier met 1 hand je kindje vast te houden, zodat je beide handen vrij hebt om je baby te wassen.
Let op! Bad wordt niet meegeleverd, deze is los bestelbaar.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 94730fd4a54d Categorie: Tags: ,

Dit badnetje van BabyJem zorgt ervoor dat je pasgeboren baby op een ontspannen en comfortabele manier kan badderen. Door de dragende vorm van het badnetje kan iedere ouder op een veilige en tedere manier zijn of haar baby wassen zonder hulp van anderen. Het wassen van je kind wordt hierdoor een intieme bezigheid en daardoor een must have voor iedere ouder. Door de flexibele ondersteuning is het niet meer nodig om op een verkrampte manier met 1 hand je kindje vast te houden, zodat je beide handen vrij hebt om je baby te wassen. Let op! Bad wordt niet meegeleverd, deze is los bestelbaar.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur