Babykamer Tamara 2-Delig

349.99

De meubels uit de Tamara babykamer serie van het merk Bebies First hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd in wit/grey oak. Babykamer Tamara bestaat uit een ledikant en een commode.
Eigenschappen Ledikant Babykamer Tamara:
Afmetingen ledikant: 93 x 74,5 x 129 cm (HxBxD)
Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem
Matras afmeting voor in ledikant: 60 x 120 cm
 
Eigenschappen Commode Babykamer Tamara:
Afmetingen commode:  94 x 115 x 55 cm (HxBxD) 
De commode wordt geleverd exclusief opzetkast!
Deze commode is voorzien van 2 laden en 2 deuren
De ruime opzetkast (niet inbegrepen) is handig voor de verzorgingsartikelen en/of accessoires
Afmeting commode inclusief opzetkast: 156 x 115 x 55 cm (HxBxD)
De middelste plank wit gekleurd, dit is helaas (nog) niet zichtbaar op de foto’s. Dit is een wijziging vanuit de leverancier.
 
 
Opzetkast en matras zijn los verkrijgbaar.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: a0b8e7051522 Categorie: Tags: ,

De meubels uit de Tamara babykamer serie van het merk Bebies First hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd in wit/grey oak. Babykamer Tamara bestaat uit een ledikant en een commode. Eigenschappen Ledikant Babykamer Tamara: Afmetingen ledikant: 93 x 74,5 x 129 cm (HxBxD) Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem Matras afmeting voor in ledikant: 60 x 120 cm   Eigenschappen Commode Babykamer Tamara: Afmetingen commode:  94 x 115 x 55 cm (HxBxD)  De commode wordt geleverd exclusief opzetkast! Deze commode is voorzien van 2 laden en 2 deuren De ruime opzetkast (niet inbegrepen) is handig voor de verzorgingsartikelen en/of accessoires Afmeting commode inclusief opzetkast: 156 x 115 x 55 cm (HxBxD) De middelste plank wit gekleurd, dit is helaas (nog) niet zichtbaar op de foto’s. Dit is een wijziging vanuit de leverancier.     Opzetkast en matras zijn los verkrijgbaar.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur