Bebies First Babykamer Boston 2-delig

299.99

De meubels van de babykamer  Boston, van het merk Bebies First, hebben een moderne en strakke uitstraling. De 2-delige kamer bestaat uit een ledikant en een commode. De standaard meegeleverde bruine lederen handgreepjes en de schuine pootjes geven een apart en stoer accent. De meubels zijn wit met grijs. U kunt eventueel kiezen voor een set extra grijze lederen handgreepjes !
Eigenschappen ledikant Boston:
Afmetingen ledikant: 79 x 72 x 132 cm (HxBxD)
Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem 
Matras afmeting voor in het ledikant 60×120
Matras is los verkrijgbaar 
Eigenschappen commode Boston: 
Afmeting commode: 97 x 90 x 52 cm (HxBxD)
De commode heeft 3 laden een heeft soft close 
Eigenschappen wandrek Boston:
Afmeting wandrek (optioneel): 24 x 80 x 20 cm (HxBxD)
Het wandrek heeft 3 handige vakken
 
Eigenschappen van meubeltjes vervaardigd uit meubelplaat/spaanplaat:
Herkenbaar: houtnerf niet zichtbaar, verbindingen van 90 graden;
Afwerking: meubelplaat / spaanplaat voorzien van fineerlaag;
Fineerlaag: aanwezigheid van lijmresten; 
Eigenschappen: deze meubeltjes kunnen mogelijk gevoelig zijn voor stoten. Stukjes fineer kunnen hierdoor wegspringen; 
Onderhoud: eventuele lijmresten kunt u verwijderen met een mild schoonmaakmiddel en lauwwarm water. Na wrijven met een zachte droge doek.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: ef735f92a6b8 Categorie: Tags: ,

De meubels van de babykamer  Boston, van het merk Bebies First, hebben een moderne en strakke uitstraling. De 2-delige kamer bestaat uit een ledikant en een commode. De standaard meegeleverde bruine lederen handgreepjes en de schuine pootjes geven een apart en stoer accent. De meubels zijn wit met grijs. U kunt eventueel kiezen voor een set extra grijze lederen handgreepjes ! Eigenschappen ledikant Boston: Afmetingen ledikant: 79 x 72 x 132 cm (HxBxD) Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem  Matras afmeting voor in het ledikant 60×120 Matras is los verkrijgbaar  Eigenschappen commode Boston:  Afmeting commode: 97 x 90 x 52 cm (HxBxD) De commode heeft 3 laden een heeft soft close  Eigenschappen wandrek Boston: Afmeting wandrek (optioneel): 24 x 80 x 20 cm (HxBxD) Het wandrek heeft 3 handige vakken   Eigenschappen van meubeltjes vervaardigd uit meubelplaat/spaanplaat: Herkenbaar: houtnerf niet zichtbaar, verbindingen van 90 graden; Afwerking: meubelplaat / spaanplaat voorzien van fineerlaag; Fineerlaag: aanwezigheid van lijmresten;  Eigenschappen: deze meubeltjes kunnen mogelijk gevoelig zijn voor stoten. Stukjes fineer kunnen hierdoor wegspringen;  Onderhoud: eventuele lijmresten kunt u verwijderen met een mild schoonmaakmiddel en lauwwarm water. Na wrijven met een zachte droge doek.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur