Bebies First Babykamer Boston

499.99

De meubels van de babykamer serie Boston hebben een moderne en strakke uitstraling. De 3-delige kamer bestaat uit een ledikant, commode en hang-/legkast. De standaard meegeleverde bruine lederen handgreepjes en de schuine pootjes geven een apart en stoer accent. De meubels zijn wit met grijs. U kunt eventueel kiezen voor een set extra grijze lederen handgreepjes !
Eigenschappen ledikant Boston:
Afmetingen ledikant: 79 x 72 x 132 cm (HxBxD)
Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem 
Matras afmeting voor in het ledikant 60×120
Matras is los verkrijgbaar 
Eigenschappen commode Boston: 
Afmeting commode: 97 x 90 x 52 cm (HxBxD)
De commode heeft 3 laden een heeft soft close 
Eigenschappen kast Boston:
Afmeting kast: 180 x 90 x 52 cm (HxBxD)
De kast heeft 2 deuren en een lade  
De kast heeft een praktische in deling en een roede voor hangertjes
Eigenschappen wandrek Boston:
Afmeting wandrek (optioneel): 24 x 80 x 20 cm (HxBxD)
Het wandrek heeft 3 handige vakken
 
Eigenschappen van meubeltjes vervaardigd uit meubelplaat/spaanplaat:
Herkenbaar: houtnerf niet zichtbaar, verbindingen van 90 graden;
Afwerking: meubelplaat / spaanplaat voorzien van fineerlaag;
Fineerlaag: aanwezigheid van lijmresten; 
Eigenschappen: deze meubeltjes kunnen mogelijk gevoelig zijn voor stoten. Stukjes fineer kunnen hierdoor wegspringen; 
Onderhoud: eventuele lijmresten kunt u verwijderen met een mild schoonmaakmiddel en lauwwarm water. Na wrijven met een zachte droge doek.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 9e0f6dc0cfdf Categorie: Tags: ,

De meubels van de babykamer serie Boston hebben een moderne en strakke uitstraling. De 3-delige kamer bestaat uit een ledikant, commode en hang-/legkast. De standaard meegeleverde bruine lederen handgreepjes en de schuine pootjes geven een apart en stoer accent. De meubels zijn wit met grijs. U kunt eventueel kiezen voor een set extra grijze lederen handgreepjes ! Eigenschappen ledikant Boston: Afmetingen ledikant: 79 x 72 x 132 cm (HxBxD) Het ledikant is voorzien van een in hoogte verstelbare bodem  Matras afmeting voor in het ledikant 60×120 Matras is los verkrijgbaar  Eigenschappen commode Boston:  Afmeting commode: 97 x 90 x 52 cm (HxBxD) De commode heeft 3 laden een heeft soft close  Eigenschappen kast Boston: Afmeting kast: 180 x 90 x 52 cm (HxBxD) De kast heeft 2 deuren en een lade   De kast heeft een praktische in deling en een roede voor hangertjes Eigenschappen wandrek Boston: Afmeting wandrek (optioneel): 24 x 80 x 20 cm (HxBxD) Het wandrek heeft 3 handige vakken   Eigenschappen van meubeltjes vervaardigd uit meubelplaat/spaanplaat: Herkenbaar: houtnerf niet zichtbaar, verbindingen van 90 graden; Afwerking: meubelplaat / spaanplaat voorzien van fineerlaag; Fineerlaag: aanwezigheid van lijmresten;  Eigenschappen: deze meubeltjes kunnen mogelijk gevoelig zijn voor stoten. Stukjes fineer kunnen hierdoor wegspringen;  Onderhoud: eventuele lijmresten kunt u verwijderen met een mild schoonmaakmiddel en lauwwarm water. Na wrijven met een zachte droge doek.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur