Bopita Babykamer Victoria

1,897.00

Deze klassieke babykamer Victoria heeft een tijdloos design. De meubels hebben een lieve uitstraling dankzij de afgewerkte details.
En herkenbaar aan deze babykamer zijn de leuke pootjes onderaan de meubels. De meubels zijn gemaakt van MDF en zijn afgewerkt in wit.
De meubels zijn voorzien van voldoende opbergruimte. Zo beschikt de kast over drie deuren met een hang- en leggedeelte en de commode over drie grote, ruime lades.
Ideaal aan dit ledikant is dat de spijlenzijde uitneembaar is waardoor het ledikant als bedbankje kan worden gebruikt. Perfect als tussenoplossing wanneer het kind nog te jong is voor een juniorbed, maar wel al zelf uit bed kan komen.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 64c4052bb13e Categorie: Tags: ,

Deze klassieke babykamer Victoria heeft een tijdloos design. De meubels hebben een lieve uitstraling dankzij de afgewerkte details. En herkenbaar aan deze babykamer zijn de leuke pootjes onderaan de meubels. De meubels zijn gemaakt van MDF en zijn afgewerkt in wit. De meubels zijn voorzien van voldoende opbergruimte. Zo beschikt de kast over drie deuren met een hang- en leggedeelte en de commode over drie grote, ruime lades. Ideaal aan dit ledikant is dat de spijlenzijde uitneembaar is waardoor het ledikant als bedbankje kan worden gebruikt. Perfect als tussenoplossing wanneer het kind nog te jong is voor een juniorbed, maar wel al zelf uit bed kan komen.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur