Cabino Autostoel King Zwart/Grijs

99.99

De Cabino King autostoel is ontwikkeld voor kinderen van circa 0 – 18 k en 9-18 kg (groep 0+1) . Dankzij deze lange gebruiksduur en de in hoogte verstelbare schouderriemen is de Cabino King geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 maanden tot circa 4 jaar.
Het zitje wordt tegen de rijrichting in geplaatst bij gebruik van 0-13 kg. Bewezen is dat deze manier van vervoeren 80% veiliger is dan een naar voren gericht autostoeltje. 
Zodra het kind 9 kg weegt en graag van zich af wil kijken kan het autostoeltje naar voren gericht worden. 
 Kenmerken:
Autostoel groep 0 + 1 (0-18 kg en 9-18 kg) van geboorte tot ongeveer 4 jar
Vijf comfortabele zit -en slaapstanden 
Zachte en anatomisch gevormde zitting
Comfortabele zijsteunen voor het hoofd
Extra zacht hoofdkussentje voor meer comfort
Lucht doorlatende bekleding
Voorzien van 5-puntsgordel
Hogere veiligheid vanwege antisliplaag op de gordelkussens
Eenvoudig te bevestigen door middel van de 3-puntsautogordel
Gordelhaken voor optimale gordelvoering
De bekleding en kussentjes zijn afneembaar en wasbaar
Getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese standaarden ECE R 44/04

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 7c54b3c452fd Categorie: Tags: ,

De Cabino King autostoel is ontwikkeld voor kinderen van circa 0 – 18 k en 9-18 kg (groep 0+1) . Dankzij deze lange gebruiksduur en de in hoogte verstelbare schouderriemen is de Cabino King geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 maanden tot circa 4 jaar. Het zitje wordt tegen de rijrichting in geplaatst bij gebruik van 0-13 kg. Bewezen is dat deze manier van vervoeren 80% veiliger is dan een naar voren gericht autostoeltje.  Zodra het kind 9 kg weegt en graag van zich af wil kijken kan het autostoeltje naar voren gericht worden.   Kenmerken: Autostoel groep 0 + 1 (0-18 kg en 9-18 kg) van geboorte tot ongeveer 4 jar Vijf comfortabele zit -en slaapstanden  Zachte en anatomisch gevormde zitting Comfortabele zijsteunen voor het hoofd Extra zacht hoofdkussentje voor meer comfort Lucht doorlatende bekleding Voorzien van 5-puntsgordel Hogere veiligheid vanwege antisliplaag op de gordelkussens Eenvoudig te bevestigen door middel van de 3-puntsautogordel Gordelhaken voor optimale gordelvoering De bekleding en kussentjes zijn afneembaar en wasbaar Getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese standaarden ECE R 44/04

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur