Cabino Babykamer Dakota

499.00

De babykamer Dakota, van Cabino, is een babykamer met een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? De meubels uit deze stoere babykamer zijn gemaakt van folie overtrokken MDF. Deze complete babykamer is herkenbaar aan de zwarte metalen onderdelen op alle meubels. Dit geeft de kindermeubels net even een stoer tintje. Eigenschappen Babykamer DakotaLedikant
Afmetingen: 92 x 70 x 123 cm (HxBxL)
Matrasmaat: 60 x 120 cm
Voorzien van een in hoogte verstelbare bodem (3 hoogtes).
Staat hoog op de zwarte metalen poten en zorgt dus voor optische ruimte.
Commode
Afmetingen: 92 x 115 x 53 cm (HxBxD)
Is voorzien van 2 deuren met lederen handgrepen.
Legplank over de volle breedte. Genoeg opbergruimte dus!
Uniek! Commode staat op wieltjes, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.
Kledingkast
Afmetingen: 179 x 105 x 53 cm (HxBxD)
De kledingkast heeft 2 deuren welke ook voorzien zijn van lederen handgrepen.
Groot hang- en leggedeelte voor de kleertjes van je kindje.
Uniek! Ook de kledingkast staat op wieltjes, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is.
Wandrek, matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak zo de babykamer Dakota helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 6ea7e9cc4f95 Categorie: Tags: ,

De babykamer Dakota, van Cabino, is een babykamer met een industriële uitstraling. De industriële woonstijl is helemaal iets van nu, en hoe leuk is het dan om deze door te trekken naar de babykamer? De meubels uit deze stoere babykamer zijn gemaakt van folie overtrokken MDF. Deze complete babykamer is herkenbaar aan de zwarte metalen onderdelen op alle meubels. Dit geeft de kindermeubels net even een stoer tintje. Eigenschappen Babykamer DakotaLedikant Afmetingen: 92 x 70 x 123 cm (HxBxL) Matrasmaat: 60 x 120 cm Voorzien van een in hoogte verstelbare bodem (3 hoogtes). Staat hoog op de zwarte metalen poten en zorgt dus voor optische ruimte. Commode Afmetingen: 92 x 115 x 53 cm (HxBxD) Is voorzien van 2 deuren met lederen handgrepen. Legplank over de volle breedte. Genoeg opbergruimte dus! Uniek! Commode staat op wieltjes, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Kledingkast Afmetingen: 179 x 105 x 53 cm (HxBxD) De kledingkast heeft 2 deuren welke ook voorzien zijn van lederen handgrepen. Groot hang- en leggedeelte voor de kleertjes van je kindje. Uniek! Ook de kledingkast staat op wieltjes, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Wandrek, matras en overige aankleding zijn los verkrijgbaar. Kijk voor ons ruime aanbod verder op onze website en maak zo de babykamer Dakota helemaal compleet! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur