Chicco Autostoel Go-One Isofix Coal

249.00

Go-one isofix is een handige autostoel die geschikt is voor kinderen met een gewicht van 9-18 kg (ongeveer 1 tot 4 jaar). De hoofdsteun en de gordel kunnen in 6 posities versteld worden. De autostoel groeit met uw kindje mee. Dankzij de in 5 standen verstelbare rugleuning is het fijn reizen voor uw kindje. De autostoel heeft zijdelingse bescherming, dat voor een correcte houding voor het hoofdje en de schouders zorgt. De bekleding is afneem-en wasbaar.
Kenmerken:
Geschikt voor Groep 1 volgens ECE R 044/04, geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Van 1 tot ongeveer 4 jaar.
 Hoofdsteun en gordel zijn in 6 posities te verstellen om de groei van kindje te volgen en maximale bescherming te bieden.
 Rugleuning kan in 5 standen versteld worden.
 In de auto wordt deze autostoel bevestigd met de 3 punts autogordel
 Met zijdelingse beschermingen, voor een correcte houding van hoofd en schouders.
 Bekleding is afneem en wasbaar. Afmeting: 41 x 67 x 49 cm

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: b37ba455ef9f Categorie: Tags: ,

Go-one isofix is een handige autostoel die geschikt is voor kinderen met een gewicht van 9-18 kg (ongeveer 1 tot 4 jaar). De hoofdsteun en de gordel kunnen in 6 posities versteld worden. De autostoel groeit met uw kindje mee. Dankzij de in 5 standen verstelbare rugleuning is het fijn reizen voor uw kindje. De autostoel heeft zijdelingse bescherming, dat voor een correcte houding voor het hoofdje en de schouders zorgt. De bekleding is afneem-en wasbaar. Kenmerken: Geschikt voor Groep 1 volgens ECE R 044/04, geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Van 1 tot ongeveer 4 jaar.  Hoofdsteun en gordel zijn in 6 posities te verstellen om de groei van kindje te volgen en maximale bescherming te bieden.  Rugleuning kan in 5 standen versteld worden.  In de auto wordt deze autostoel bevestigd met de 3 punts autogordel  Met zijdelingse beschermingen, voor een correcte houding van hoofd en schouders.  Bekleding is afneem en wasbaar. Afmeting: 41 x 67 x 49 cm

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur