Chicco Autostoel Oasys 1 Evo Isofix Zwart

279.00

Oasys 1 Isofix is de autostoel die het kindje vergezelt van 9 tot 18 kg. Eenvoudig te gebruiken, hij is gehomologeerd voor het transport in voertuigen uitgerust met het Isofix systeem, en kan direct geïnstalleerd worden in de auto zonder de veiligheidsgordels te gebruiken voor een maximale veiligheid. Hij is uitgerust met een luchtcirculatiesysteem en is volledig ADEMEND.
Kenmerken:
Vanaf 1 jaar tot ± 4 jaar (9 kg – 18 kg) 
Geschikt voor Groep 1 volgens ECE R 044/04, geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Van 1 tot ongeveer 4 jaar. 
Hoofdsteun is in 6 posities te verstellen om de groei van kindje te volgen. 
Rugleuning kan in 5 standen versteld worden. 
Met zijdelingse beschermingen, voor een correcte houding van hoofd en schouders. 
Bekleding is gemaakt van een ademende stof op de zones die het meeste met het kindje in contact komen. Zorgen voor een optimale ademende werking. 
Bekleding is afneem en wasbaar (op 30 graden). 
De bekleding kan makkelijk verwijderd worden zonder de veiligheidsgordels los te maken.  
Toegankelijke verstelknoppen voor eenvoudig gebruik.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: f7f74bef72e8 Categorie: Tags: ,

Oasys 1 Isofix is de autostoel die het kindje vergezelt van 9 tot 18 kg. Eenvoudig te gebruiken, hij is gehomologeerd voor het transport in voertuigen uitgerust met het Isofix systeem, en kan direct geïnstalleerd worden in de auto zonder de veiligheidsgordels te gebruiken voor een maximale veiligheid. Hij is uitgerust met een luchtcirculatiesysteem en is volledig ADEMEND. Kenmerken: Vanaf 1 jaar tot ± 4 jaar (9 kg – 18 kg)  Geschikt voor Groep 1 volgens ECE R 044/04, geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 18 kg. Van 1 tot ongeveer 4 jaar.  Hoofdsteun is in 6 posities te verstellen om de groei van kindje te volgen.  Rugleuning kan in 5 standen versteld worden.  Met zijdelingse beschermingen, voor een correcte houding van hoofd en schouders.  Bekleding is gemaakt van een ademende stof op de zones die het meeste met het kindje in contact komen. Zorgen voor een optimale ademende werking.  Bekleding is afneem en wasbaar (op 30 graden).  De bekleding kan makkelijk verwijderd worden zonder de veiligheidsgordels los te maken.   Toegankelijke verstelknoppen voor eenvoudig gebruik.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur