Chicco Autostoel Oasys 2-3 Evo Fixplus Elegance

229.99

Oasys EVO 2-3 FixPlus is de Chicco autostoel voor Groepen 2/3 gehomologeerd volgens de norm ECE R44/04 voor het vervoer van kinderen van 15 tot 36 kg. De stevige FixPlus bevestigingen garanderen een stabiele en solide installatie en de vernieuwende Safe Pad zorgt voor een betere veiligheid. Bovendien is hij ontworpen om stap voor stap de groei van je kindje te volgen. Hoogte en breedte zijn onafhankelijk van elkaar regelbaar. De vernieuwende SAFE PAD vermindert met 30% de kracht die wordt uitgeoefend op de nek van het kindje bij een frontale impact.
Kemmerken:
Geschikt voor kindjes met en gewicht van 15-36 kg (ongeveer 3 tot 12 jaar).
De autostoel kan door middel van de autogordel en de fix plus aansluitingen in de auto worden geinstalleerd.
De rugleuning en het zitje kunnen tegelijkertijd in 4 verschillende standen versteld worden, wat je kindje extra comfort biedt.
Dankzij een geintegreerde draaiknop kan de stoel ook in de breedte versteld worden.
De Chicco Oasys 2-3 fixplus is uitgerust met zijdelingse beschermingen, wat voor een correcte houding van de schouders en het hoofdje zorgt.
Daarnaast beschikt de stoel over een handig bekerhoudertje en is de bekleding afneem- en wasmachinebaar op 30 graden.
De afmetingen van de stoel zijn 47/53 (b) x 66,84 (h) x 41 (d) cm en het gewicht van de autostoel is 7,9 kg.
Voldoet aan ECE R44/04.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: e881db65226d Categorie: Tags: ,

Oasys EVO 2-3 FixPlus is de Chicco autostoel voor Groepen 2/3 gehomologeerd volgens de norm ECE R44/04 voor het vervoer van kinderen van 15 tot 36 kg. De stevige FixPlus bevestigingen garanderen een stabiele en solide installatie en de vernieuwende Safe Pad zorgt voor een betere veiligheid. Bovendien is hij ontworpen om stap voor stap de groei van je kindje te volgen. Hoogte en breedte zijn onafhankelijk van elkaar regelbaar. De vernieuwende SAFE PAD vermindert met 30% de kracht die wordt uitgeoefend op de nek van het kindje bij een frontale impact. Kemmerken: Geschikt voor kindjes met en gewicht van 15-36 kg (ongeveer 3 tot 12 jaar). De autostoel kan door middel van de autogordel en de fix plus aansluitingen in de auto worden geinstalleerd. De rugleuning en het zitje kunnen tegelijkertijd in 4 verschillende standen versteld worden, wat je kindje extra comfort biedt. Dankzij een geintegreerde draaiknop kan de stoel ook in de breedte versteld worden. De Chicco Oasys 2-3 fixplus is uitgerust met zijdelingse beschermingen, wat voor een correcte houding van de schouders en het hoofdje zorgt. Daarnaast beschikt de stoel over een handig bekerhoudertje en is de bekleding afneem- en wasmachinebaar op 30 graden. De afmetingen van de stoel zijn 47/53 (b) x 66,84 (h) x 41 (d) cm en het gewicht van de autostoel is 7,9 kg. Voldoet aan ECE R44/04.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur