Cybex Sirona M2 i-Size M Phantom Grey

445.95

Vanaf de geboorte tot 105 cm, tot ca. 4 jaar
In de Cybex Sirona M i-size kunnen kinderen veilig vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm (ca. 4 jaar) achterwaarts vervoerd worden. Dankzij het nieuwe en intelligente design hebben ook grotere kinderen genoeg beenruimte, om comfortabel te zitten. Daarbij kun je de zitting probleemloos in kleine auto’s installeren. Praktische functies zoals een met één hand bedienbare zit- en ligverstelling vereenvoudigen de dagelijkse bediening.
ACHTERWAARTS GERICHTE AUTOSTOEL – Veilig achterwaarts gericht vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar
Vermindert het risico van letsel bij een frontale botsing.
In de Cybex Sirona M i-size kunnen kinderen veilig vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm (ca. 4 jaar) achterwaarts vervoerd worden.
Click-systeem voor eenvoudige wissel tussen voertuigen
Afhankelijk van hun lichaamsgrootte kunnen grotere kinderen in achterwaartse positie te weinig beenruimte hebben.
In dat geval kan de CYBEX Sirona M i-Size ook als voorwaarts gericht autostoeltje met veiligheidskussen worden gebruikt – van 76 cm en 16 maanden (tot 105 cm).
GEINTEGREERD LINEAR SIDE PROTECTION SYSTEEM – Voor meer veiligheid in geval van een zijdelingse botsing.
Het Linear Side Protectoion System (L.S.P. systeem) absorbeert de kracht van de impact in een zeer vroeg stadium.
Of het stoeltje nou voor- of achterwaarts gericht wordt gebruikt, het verstelbare Linear Side-impact Protection System (L.S.P. systeem) van de CYBEX Sirona M i-Size verhoogt de veiligheid bij een zijdelingse botsing. Het L.S.P. Systeem absorbeert de kracht van een zijdelingse botsing in combinatie met de hoofd- en schouderbeschermers.
12-VOUDIG IN HOOGTE VERSTELBARE HOOFDSTEUN – Comfortabele, meegroeiende bescherming
12-voudig in hoogte verstelbare hoofdsteun die optimaal meegroeit en voor maximale veiligheid.
De hoofdsteun met geïntegreerde gordelvoering groeit beschermend met je kindje mee.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 5318f9a10ded Categorie: Tags: ,

Vanaf de geboorte tot 105 cm, tot ca. 4 jaar In de Cybex Sirona M i-size kunnen kinderen veilig vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm (ca. 4 jaar) achterwaarts vervoerd worden. Dankzij het nieuwe en intelligente design hebben ook grotere kinderen genoeg beenruimte, om comfortabel te zitten. Daarbij kun je de zitting probleemloos in kleine auto’s installeren. Praktische functies zoals een met één hand bedienbare zit- en ligverstelling vereenvoudigen de dagelijkse bediening. ACHTERWAARTS GERICHTE AUTOSTOEL – Veilig achterwaarts gericht vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar Vermindert het risico van letsel bij een frontale botsing. In de Cybex Sirona M i-size kunnen kinderen veilig vanaf de geboorte tot een lengte van 105 cm (ca. 4 jaar) achterwaarts vervoerd worden. Click-systeem voor eenvoudige wissel tussen voertuigen Afhankelijk van hun lichaamsgrootte kunnen grotere kinderen in achterwaartse positie te weinig beenruimte hebben. In dat geval kan de CYBEX Sirona M i-Size ook als voorwaarts gericht autostoeltje met veiligheidskussen worden gebruikt – van 76 cm en 16 maanden (tot 105 cm). GEINTEGREERD LINEAR SIDE PROTECTION SYSTEEM – Voor meer veiligheid in geval van een zijdelingse botsing. Het Linear Side Protectoion System (L.S.P. systeem) absorbeert de kracht van de impact in een zeer vroeg stadium. Of het stoeltje nou voor- of achterwaarts gericht wordt gebruikt, het verstelbare Linear Side-impact Protection System (L.S.P. systeem) van de CYBEX Sirona M i-Size verhoogt de veiligheid bij een zijdelingse botsing. Het L.S.P. Systeem absorbeert de kracht van een zijdelingse botsing in combinatie met de hoofd- en schouderbeschermers. 12-VOUDIG IN HOOGTE VERSTELBARE HOOFDSTEUN – Comfortabele, meegroeiende bescherming 12-voudig in hoogte verstelbare hoofdsteun die optimaal meegroeit en voor maximale veiligheid. De hoofdsteun met geïntegreerde gordelvoering groeit beschermend met je kindje mee.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur