Fair and Cute Opbergzak Liggend Lichtgrijs

Deze stijlvolle opbergzak van Fair and Cute hang je aan de box of aan de commode om spulletjes van je baby in kwijt te kunnen. De Fair and Cute producten staan goed staan bij de rest van je interieur.  Hang hem als het even kan aan de commode en zet er bijvoorbeeld een stapeltje luiers in. Hang hem aan de box. Je kunt er nu speelgoed van je baby in kwijt en spuugdoekjes. 
Afmeting 45 x 30 cm
De fair and cute producten in Nepal met de hand gemaakt. De vrouwen verdienen daardoor een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Zo wordt een deel van de winst aan het einde van het jaar verdeeld onder de werknemers. Moeders mogen zelfs de jonge kinderen die soms nog borstvoeding krijgen, meenemen naar hun werk. Ook thuiswerken kunnen ze eventueel thuis werken. De fabriek voorziet in een deel van hun zorgverzekering en een scholingsprogramma voor hun kinderen. Op deze wijze kunnen vrouwen moeder zijn en een inkomen genereren. Kortom; mooie en functionele producten die tegelijkertijd een mooi doel ondersteunen!

SKU: d5a6f21f14d4 Categorie: Tags: ,

Deze stijlvolle opbergzak van Fair and Cute hang je aan de box of aan de commode om spulletjes van je baby in kwijt te kunnen. De Fair and Cute producten staan goed staan bij de rest van je interieur.  Hang hem als het even kan aan de commode en zet er bijvoorbeeld een stapeltje luiers in. Hang hem aan de box. Je kunt er nu speelgoed van je baby in kwijt en spuugdoekjes.  Afmeting 45 x 30 cm De fair and cute producten in Nepal met de hand gemaakt. De vrouwen verdienen daardoor een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden. Zo wordt een deel van de winst aan het einde van het jaar verdeeld onder de werknemers. Moeders mogen zelfs de jonge kinderen die soms nog borstvoeding krijgen, meenemen naar hun werk. Ook thuiswerken kunnen ze eventueel thuis werken. De fabriek voorziet in een deel van hun zorgverzekering en een scholingsprogramma voor hun kinderen. Op deze wijze kunnen vrouwen moeder zijn en een inkomen genereren. Kortom; mooie en functionele producten die tegelijkertijd een mooi doel ondersteunen!