Gp Racer Autobed Roze

699.00

Dit roze autobed is het perfecte bed voor elk meisje dat van auto’s houdt. De zijkanten zijn verhoogd om ervoor te zorgen dat uw kind niet uit haar bedje kan rollen terwijl ze slaapt, maar aan het einde van het bed is toch laag genoeg zodat kleine kinderen er gemakkelijk in en uit kunnen stappen.
De afmetingen van dit autobed zijn als volgt: 72cm hoog x 125cm breed x 235cm lang. Dit bed wordt geleverd met lattenbodem, exclusief matras (benodigde maat 90*190). Met dit autobed zal uw kind zalig slapen en ’s avonds staan te springen om vroeg naar bed te kunnen.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: e565759124f0 Categorie: Tags: ,

Dit roze autobed is het perfecte bed voor elk meisje dat van auto’s houdt. De zijkanten zijn verhoogd om ervoor te zorgen dat uw kind niet uit haar bedje kan rollen terwijl ze slaapt, maar aan het einde van het bed is toch laag genoeg zodat kleine kinderen er gemakkelijk in en uit kunnen stappen. De afmetingen van dit autobed zijn als volgt: 72cm hoog x 125cm breed x 235cm lang. Dit bed wordt geleverd met lattenbodem, exclusief matras (benodigde maat 90*190). Met dit autobed zal uw kind zalig slapen en ’s avonds staan te springen om vroeg naar bed te kunnen.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur