Koeka Autostoelhoes Maxi-Cosi Florence Stone

44.95

Deze hoes uit de serie Florence van Koeka is geschikt voor de autostoelen van Maxi-Cosi (Groep 0+).De hoes is gemaakt van badstof en is daardoor erg prettig voor je baby bij warm weer omdat hij vochtopnemend is. Natuurlijk beschermt de hoes ook tegen vuil en kan de hoes je (oude) Maxi-Cosi weer als nieuw doen ogen.In de hoes zitten doorvoeren voor de 3-punts gordels van de autostoel.Specificaties
Afmetingen: Geschikt voor autostoeltjes van Maxi-Cosi uit groep 0+
Samenstelling badstof: 90% katoen, 10% polyamide. 
Wasadvies: Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket  en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 351da20ed597 Categorie: Tags: ,

Deze hoes uit de serie Florence van Koeka is geschikt voor de autostoelen van Maxi-Cosi (Groep 0+).De hoes is gemaakt van badstof en is daardoor erg prettig voor je baby bij warm weer omdat hij vochtopnemend is. Natuurlijk beschermt de hoes ook tegen vuil en kan de hoes je (oude) Maxi-Cosi weer als nieuw doen ogen.In de hoes zitten doorvoeren voor de 3-punts gordels van de autostoel.Specificaties Afmetingen: Geschikt voor autostoeltjes van Maxi-Cosi uit groep 0+ Samenstelling badstof: 90% katoen, 10% polyamide.  Wasadvies: Wasmachine; gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket  en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur