Maxi-Cosi EasyBase II

159.00

De EasyBase 2 is ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble of Maxi Cosi CabrioFix autostoel en hoeft slechts 1 keer te worden bevestigd.
De EasyBase 2 wordt bevestigd in de auto door middel van de autogordels. Samen met de in hoogte instelbare steunvoet is de Pebble of CabrioFix met de EasyBase 2 een uiterst veilige manier om je baby te vervoeren in de auto.
De Maxi Cosi EasyBase 2 voldoet aan de nieuwe Europese ECE44-04 veiligheidsnorm. 
Minimale kans op verkeerde installatie doordat een correcte en incorrecte installatie direct zichtbaar is door duidelijke indicatoren.
Eenvoudige installatie van Maxi-Cosi Pebble of Maxi-Cosi CabrioFix op de EasyBase 2.
Verstelbare steunvoet.
Kleurindicatoren geven aan of de steunvoet de juiste lengte heeft.
De steunvoet zorgt mede voor nog betere testresultaten in vergelijking met conventionele bevestigingssystemen.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 2bdf66eeb3b7 Categorie: Tags: ,

De EasyBase 2 is ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met de Maxi-Cosi Pebble of Maxi Cosi CabrioFix autostoel en hoeft slechts 1 keer te worden bevestigd. De EasyBase 2 wordt bevestigd in de auto door middel van de autogordels. Samen met de in hoogte instelbare steunvoet is de Pebble of CabrioFix met de EasyBase 2 een uiterst veilige manier om je baby te vervoeren in de auto. De Maxi Cosi EasyBase 2 voldoet aan de nieuwe Europese ECE44-04 veiligheidsnorm.  Minimale kans op verkeerde installatie doordat een correcte en incorrecte installatie direct zichtbaar is door duidelijke indicatoren. Eenvoudige installatie van Maxi-Cosi Pebble of Maxi-Cosi CabrioFix op de EasyBase 2. Verstelbare steunvoet. Kleurindicatoren geven aan of de steunvoet de juiste lengte heeft. De steunvoet zorgt mede voor nog betere testresultaten in vergelijking met conventionele bevestigingssystemen.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur