Nuna Wipstoel Leaf Cinder

199.00

De Nuna Leaf is ontworpen om je baby zich lekker en ontspannen te laten voelen. Met zijn zachte en natuurlijke schommelende beweging brengt de Leaf een nieuwe dimensie aan het bekende wipstoeltje voor baby’s. Met slechts een klein duwtje creëer je een relaxte beweging die natuurlijker voelt dan het schommelen in de bekende wipstoeltjes. Daarnaast is de Leaf natuurlijk niet alleen veilig en gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens een aanvulling op je stijlvolle interieur.
De Nuna LEAF op een rijtje:
Beweegt door een klein duwtje te geven, geen batterijen of elektriciteit nodig.Natuurlijke beweging zoals een briesje langs een boomblaadje.Blijft meer dan 2 minuten nabewegen.Zachte, comfortabele bekledingWasbare zitinleg van 100% organisch katoenEen vastzetknop, handig om te kunnen voedenStevige solide voetMakkelijk te demonteren voor vervoer en opslagGeschikt vanaf geboorte tot baby’s van 15 kgVerstelbare veiligheidsgordel van klittenband
Afmetingen: breedte 71 cm, lengte 72 cm, hoogte 45 cm.
Geinspireerd door het dwarrelen van een blaadje in de wind, trakteert Leaf een baby op eenzelfde betoverend ritje. Het chique ontwerp – echt uniek – is bedacht vanuit baby’s en werkt tijdens speeltijd, lunchtijd en mama’s privetijd. 
Of het nu een motor-vrij ritje naar baby’s dromenland is, een wiebelpartij tijdens het wandelen of een landingsbaan na een vermoeide dag op het kinderdagverblijf, de LEAF is zowel revolutionair als evolutionair – en getest tot een schokkende 60kg. Dat zou ze jarenlang moeten laten schommelen.De Nuna Leaf is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Het inlegkussen, dat gemaakt is van 100% gecertificeerd organisch katoen, geeft je baby extra comfort. Tevens is het eenvoudig afneembaar voor een wasbeurt. Dankzij de gevoerde 3-punts veiligheidsgordel zit je baby veilig in het stoeltje vast.

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: e2c57b07462a Categorie: Tags: ,

De Nuna Leaf is ontworpen om je baby zich lekker en ontspannen te laten voelen. Met zijn zachte en natuurlijke schommelende beweging brengt de Leaf een nieuwe dimensie aan het bekende wipstoeltje voor baby’s. Met slechts een klein duwtje creëer je een relaxte beweging die natuurlijker voelt dan het schommelen in de bekende wipstoeltjes. Daarnaast is de Leaf natuurlijk niet alleen veilig en gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens een aanvulling op je stijlvolle interieur. De Nuna LEAF op een rijtje: Beweegt door een klein duwtje te geven, geen batterijen of elektriciteit nodig.Natuurlijke beweging zoals een briesje langs een boomblaadje.Blijft meer dan 2 minuten nabewegen.Zachte, comfortabele bekledingWasbare zitinleg van 100% organisch katoenEen vastzetknop, handig om te kunnen voedenStevige solide voetMakkelijk te demonteren voor vervoer en opslagGeschikt vanaf geboorte tot baby’s van 15 kgVerstelbare veiligheidsgordel van klittenband Afmetingen: breedte 71 cm, lengte 72 cm, hoogte 45 cm. Geinspireerd door het dwarrelen van een blaadje in de wind, trakteert Leaf een baby op eenzelfde betoverend ritje. Het chique ontwerp – echt uniek – is bedacht vanuit baby’s en werkt tijdens speeltijd, lunchtijd en mama’s privetijd.  Of het nu een motor-vrij ritje naar baby’s dromenland is, een wiebelpartij tijdens het wandelen of een landingsbaan na een vermoeide dag op het kinderdagverblijf, de LEAF is zowel revolutionair als evolutionair – en getest tot een schokkende 60kg. Dat zou ze jarenlang moeten laten schommelen.De Nuna Leaf is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Het inlegkussen, dat gemaakt is van 100% gecertificeerd organisch katoen, geeft je baby extra comfort. Tevens is het eenvoudig afneembaar voor een wasbeurt. Dankzij de gevoerde 3-punts veiligheidsgordel zit je baby veilig in het stoeltje vast.

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur