Tiny Love Draagzak Hug Zwart

89.95

Klik vast en gaan! Zo eenvoudig is het!    De draagzak van Tiny Love is niet alleen een buikdrager, maar kan (vanaf een leeftijd van 4 maanden) ook op de rug gedragen worden. Optimaal gemak van 0 tot 36 maanden! 
Eigenschappen: 
Kiezen tussen het dragen van de baby op de buik of op de rug
Vanaf  4 maanden.
3 ergonomische been posities met unieke bekken ondersteuning voor 3 verschillende fasen bieden: pasgeborenen, baby’s en peuters.
1-delige draagzak
Eenvoudige riem met gesp structuur vereenvoudigt het proces van het plaatsen van de baby
Geschikt vanaf 0 tot 36 maanden
Gemakkelijk meenemen in de voorste positie vanaf de geboorte tot 12 maanden en in de rug positie van 4 tot 36 maanden van uw baby.
Klassieke & elegante zwarte stof

Ontdek speciaal actietarief!

SKU: 78e245fdea57 Categorie: Tags: ,

Klik vast en gaan! Zo eenvoudig is het!    De draagzak van Tiny Love is niet alleen een buikdrager, maar kan (vanaf een leeftijd van 4 maanden) ook op de rug gedragen worden. Optimaal gemak van 0 tot 36 maanden!  Eigenschappen:  Kiezen tussen het dragen van de baby op de buik of op de rug Vanaf  4 maanden. 3 ergonomische been posities met unieke bekken ondersteuning voor 3 verschillende fasen bieden: pasgeborenen, baby’s en peuters. 1-delige draagzak Eenvoudige riem met gesp structuur vereenvoudigt het proces van het plaatsen van de baby Geschikt vanaf 0 tot 36 maanden Gemakkelijk meenemen in de voorste positie vanaf de geboorte tot 12 maanden en in de rug positie van 4 tot 36 maanden van uw baby. Klassieke & elegante zwarte stof

Merk

Levertijd

Bezorgkosten

Kleur